Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Captain Jack

Plannen voor nieuw Belgisch pretpark gesneuveld

14-06-2017, 12.25 uur

De bouw van een gloednieuw Belgisch pretpark gaat niet door. Ondernemer Jack Schoepen had vergevorderde plannen voor een overdekt attractiepark met als thema vliegtuigen en luchtvaart. Het project komt echter niet van de grond.

Het pretpark zou komen te liggen op een parkeerterrein van vakantiepark Sunparks Kempense Meren in Mol. "Na langdurig onderhandelen is er geen overeenkomst gekomen tussen ons en Jack Schoepen", vertelt Jean Jonkers van Sunparks. "Op de details kan ik niet ingaan, maar ik weet zeker dat er geen samenwerkingsovereenkomst getekend wordt."

Initiatiefnemer Schoepen - oud-directeur van Bobbejaanland en zoon van naamgever Bobbejaan Schoepen - reageert teleurgesteld. "Het financiële plaatje was rond", laat hij aan regionale media weten. Hij is nu van plan om te investeren in een pretpark in het buitenland.

Afgelopen maart vertelde de bedenker van Captain Jack nog dat hij het volste vertrouwen had in het project. Hij gokte op 300.000 tot 400.000 bezoekers per jaar. De opening had in 2018 plaats moeten vinden.

Meer Captain Jack
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be