Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp

Gruwelijke beelden: giraf aangevallen in Blijdorp

13-06-2017, 21.49 uur | Reacties

Bezoekers van Diergaarde Blijdorp zijn vanmiddag getuige geweest van een gruwelijk tafereel. Een giraf in de Rotterdamse dierentuin werd achternagezeten en aangevallen door een mannelijke koedoe, een soort antilope. Het akelige voorval is gefilmd door een toeschouwer.

De koedoe beukte met zijn hoorns meermaals op volle vaart in op de giraf, waarna die tegen de vlakte ging. Toen het gehavende dier probeerde te ontsnappen, ging het opnieuw fout. De giraf kwam nogmaals ten val, dit keer op een rotspartij.

"Weer een trauma erbij", meldt ooggetuige Lucie Ennuh op Facebook. "Het was echt dood- en doodeng." Blijdorp heeft nog niet gereageerd op de video. Het is niet duidelijk hoe de giraf eraan toe is. De koedoes en giraffen delen een verblijf in het dierenpark.Meer Diergaarde Blijdorp
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be