Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bezoekers Walibi Holland worden dj voor één dag

19-06-2017, 17.56 uur

Altijd al een keer dj willen spelen op een feestje? Walibi Holland is op zoek naar personen die geen diskjockey zijn, maar het wel leuk vinden om een keer plaatjes te draaien. Tijdens zomerfestival #Lekkergaan kunnen bezoekers voor één dag dj zijn. Ervaring is niet nodig.

"Wie door ons wordt uitgekozen, mag zelf een USB-stick met muziek meenemen om een half uur lang te komen draaien", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "En het maakt niet uit wat voor muziek."

De deelnemers ontvangen ook twee toegangsbewijzen voor het pretpark. Het zogeheten '30 Mintues of Fame'-podium bevindt zich achter reuzenrad La Grande Roue, op het plein voor de attractie Excalibur.

Aanmelden kan door jezelf of iemand anders te taggen in een Facebook-bericht van Walibi Holland. #Lekkergaan vindt plaats op zes woensdagen in juli en augustus. Het attractiepark is dan open tot 23.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be