Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verzwijgt gesloten attracties bij de ingang

03-07-2017, 12.14 uur | Reacties

Efteling-bezoekers worden bij de entree van het pretpark niet langer geïnformeerd over gesloten attracties. Tot nu toe stond op een speciaal bord netjes vermeld welke attracties tijdelijk buiten gebruik zijn vanwege technische storingen of onderhoudsbeurten. Tegenwoordig moeten gasten dat zelf uitzoeken.

Een bord dat gebruikt werd om aan te geven welke attracties dicht blijven, is nu permanent leeg. Bezoekers die willen weten welke attracties open zijn en welke niet, kunnen daarvoor de officiële Efteling-website of de Efteling-app gebruiken.

Volgens een woordvoerster is nog niet definitief besloten wat er met het 'Tijdelijk buiten gebruik'-bord gaat gebeuren. "We zijn nu aan het bekijken hoe we onze gasten hierover het best kunnen informeren en op welke momenten", aldus de voorlichtster. Een nieuw digitaal bord behoort tot de mogelijkheden.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be