Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Dit is de geheime doorgang in de nieuwe Efteling-attractie Symbolica

11-06-2017, 21:24 uur | Reacties

Symbolica, de nieuwe attractie van de Efteling, bevat een geheime doorgang. Nog voor de daadwerkelijke rit begint, worden bezoekers welkom geheten in een statige ontvangstzaal. Daar tovert Efteling-mascotte Pardoes een verborgen gang tevoorschijn.

Bij binnenkomst spreekt lakei O.J. Punctuel de gasten toe. De bewegende pop staat op een sierlijke trap. Tijdens zijn welkomstwoord komt bovenaan de trap echter plotsklaps Pardoes tevoorschijn. Hij onderbreekt de lakei en zorgt er met zijn magische Twinkeltoorts voor dat de trap in beweging komt, vertellen ingewijden aan Looopings.

ZIE OOK: Foto's: dit is de eerste bewoner van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica

Doordat de trap opzij schuift, ontstaat er plotseling een doorgang richting een trappenhuis naar beneden. Terwijl O.J. Punctuel zich beklaagt over de situatie, roept Pardoes de aanwezige bezoekers op om door te lopen naar het station. Daar begint de rit door het Paleis der Fantasie, die ongeveer 7 minuten duurt.

Symbolica moet over twee weken af zijn. Op maandag 26 juni mogen medewerkers van het pretpark voor het eerst een bezoek brengen aan het paleis. Een dag later zijn abonnementhouders aan de beurt. Journalisten en prijswinnaars volgen op vrijdag 30 juni. De publieksopening vindt plaats op zaterdag 1 juli.

ZIE OOK: Efteling toont eerste schets van binnenkant nieuwe attractie Symbolica

Reacties
Bijdrage