Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fans opgelet: inschrijving Symbolica-preview begint maandag

10-06-2017, 12.25 uurBeeld: Cindy Vervuren

Efteling-fans hebben er even op moeten wachten, maar volgende week is het zover. Vanaf maandag 12 juni om 14.00 uur kunnen abonnementhouders van het pretpark zich inschrijven voor een exclusief voorproefje op de nieuwe attractie Symbolica.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wie zich op tijd aanmeldt, wordt uitgenodigd voor een preview op dinsdag 27 juni tussen 12.00 of 19.00 uur en op woensdag 28 juni tussen 12.00 en 18.00 uur. Het grote publiek mag pas op zaterdag 1 juli kennismaken met de nieuwe attractie.

Deelnemers kunnen kiezen uit tijdvakken van dertig minuten. Hoewel Symbolica drie verschillende themaroutes heeft, mag iedereen het Paleis der Fantasie slechts één keer bezoeken. Filmen is niet toegestaan. De attractie heeft een capaciteit van 1400 personen per uur.

Er kunnen maximaal tien abonnees tegelijkertijd aangemeld worden, onder vermelding van hun abonnementsnummer en geboortedatum. Kinderen tot 4 jaar hoeven niet aangemeld te worden. Symbolica is niet geschikt voor baby's.

Efteling-abonnees hebben een link naar de aanmeldpagina ontvangen in hun mailbox.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be