Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Meisje (10) stuurt brief aan Plopsaland: 'Kan ik mijn kaartje omwisselen?'

09-06-2017, 18.47 uur

Een 10-jarig meisje zat onlangs met een lastig probleem. Ze kreeg op haar verjaardag een entreebewijs voor het Belgische pretpark Bellewaerde, maar ze zou veel liever naar Plopsaland gaan. Dus besloot ze om Gert Verhulst, de grote baas van Plopsa-eigenaar Studio 100, een brief te sturen.

"Liefste Gert, op mijn verjaardagsfeest kreeg ik een ticket voor Bellewaerde, maar ik vind Plopsaland veel leuker", schreef ene Camille. "Zou ik mijn ticket mogen omwisselen?"

Plopsaland was vereerd en heeft een foto van de brief op Facebook gezet. "Liefste Camille, we hebben je brief goed ontvangen!", meldt het Vlaamse attractiepark in een reactie. "Je ticket is onderweg. Groetjes!"

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be