Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Uitbreiding Madurodam weer een stap dichterbij

07-06-2017, 16.42 uur

De uitbreidingsplannen van Madurodam gaan waarschijnlijk door. Het gemeentebestuur van Den Haag is akkoord met het plan van het themapark om met 0,6 hectare te groeien. Dat hebben twee wethouders vandaag laten weten tijdens een bijeenkomst in Madurodam.

"Wij hebben alle vertrouwen dat de Haagse gemeenteraad nog voor de zomer een positief besluit zal nemen", zegt directeur Joris van Dijk in een toelichting. Hij wil dat het Haagse miniatuurpark minder weersafhankelijk wordt door nieuwe overdekte attracties te bouwen.

De uitbreiding zorgt naar verwachting voor 147 extra banen. Het is de bedoeling om tot 2030 in totaal 45 miljoen euro te investeren. Madurodam trekt jaarlijks tussen de 600.000 en 750.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be