Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Storm verwoest waterpretpark: 'Het is over en uit'

06-06-2017, 19.29 uur

Een zware storm heeft voor veel schade gezorgd bij een waterpretpark in Hellevoetsluis. Meerdere attracties van Aquapark Splash raakten beschadigd. Mogelijk gaat het park nooit meer open, laat eigenaar Erik Hazelzet weten op Facebook.

In een filmpje is te zien hoe de opblaasbare waterattracties te lijden hebben onder de harde wind en de hoge golven. "Ik kan pas morgenmiddag gaan bekijken wat er allemaal kapot is", aldus Hazelzet. "Dan kan ik kijken of het nog zin heeft om het weer op te bouwen."

Hij vermoedt dat de schade rond de 20.000 euro bedraagt. De attracties uit het water halen was volgens hem geen optie. "Dat doe je niet in één dag, er liggen 156 ankers. Zelfs de extra ankers en lijnen hebben het niet gehouden. Hier kun je je niet op voorbereiden. Voor nu is het over en uit."

Aquapark Splash, gelegen aan het zandstrand bij Hellevoetsluis, is volgens de initiatiefnemer "het grootste openlucht-waterspeelparadijs van Nederland".Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be