Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw Raveleijn-boek gepresenteerd in de Efteling

07-06-2017, 18.35 uur

In de Efteling is vanmiddag een nieuw Raveleijn-boek gepresenteerd. Schrijver Paul van Loon bedacht een nieuw verhaal rond de 'magische stad'. Het 304 pagina's tellende boek heet De Bende van de Witte Veer.

Eigenlijk had het boek al in mei 2015 in de winkels moeten liggen. Toen werd nog gesproken over 256 bladzijden. De publicatiedatum werd echter meermaals uitgesteld.

Het nieuwe verhaal gaat over boeven met wolvenmaskers die Raveleijn terroriseren. Overal waar de bende geweest is, wordt een witte veer gevonden. De Bende van de Witte Veer is voor 17,50 euro verkrijgbaar bij boekhandels, webwinkels en in de souvenirwinkels van de Efteling.

Het eerste boek van Raveleijn vormde de basis voor de gelijknamige parkshow in de Efteling, die in 2011 in première ging. In 2013 werd de voorstelling vernieuwd. Er zijn vooralsnog geen plannen om de huidige show aan te passen of te vervangen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be