Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Lange rijen bij nieuwe rodelachtbaan: 'Attractie is superpopulair'

05-06-2017, 22.10 uur

De nieuwe attractie van het Belgische pretpark Bellewaerde heeft zich ontpopt tot een publiekslieveling. Sinds de opening op 5 mei staan er lange rijen voor de dubbele rodelachtbaan Dawson Duel. De afgelopen weken schommelde de gemiddelde wachttijd tussen veertig en zeventig minuten.

"De attractie blijkt superpopulair te zijn bij zowel jong als oud", zegt een woordvoerder van Bellewaerde in gesprek met Looopings. "Daardoor is de wachtrij langer dan bij onze andere attracties."

Het attractiepark houdt de capaciteit scherp in de gaten. In theorie kunnen achthonderd personen per uur een ritje maken. "We werken dagelijks aan de verbetering van de capaciteit, om iedereen zo vlot mogelijk te bedienen", belooft de voorlichter.

Dawson Duel is een 25 meter hoge duelling alpline coaster met een topsnelheid van ongeveer 40 kilometer per uur. De wachtrij bestaat uit een wandelbrug tussen de boomtoppen.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be