Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Foto's: hardloopwedstrijd dwars door Plopsa-pretpark

05-06-2017, 16.02 uur

Bezoekers van Plopsa Indoor Hasselt keken vandaag raar op toen er plotseling honderden hardlopers door het pretpark heen renden. Het overdekte attractiepark was onderdeel van de hardloopwedstrijd Hasselt Urban Trail, dat op Tweede Pinksterdag voor de tweede keer gehouden werd.

Het parcours liep dwars door het park, tussen de attracties door. Daarbij moesten de drieduizend lopers zelfs De Dansende Fonteinen trotseren. Sportievelingen werden opgewacht door Plopsa-mascottes als Maya de Bij voor een high-five.

Hardloopwedstrijden in pretparken komen steeds vaker voor. De Efteling was van 2013 tot en met 2015 het toneel van de Q-santarun. In Disneyland Paris wordt sinds 2016 jaarlijks het hardloopevenement runDisney gehouden. Bobbejaanland is momenteel bezig met het organiseren van een 'urbain trail'.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be