Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling wil 3D-film over Klaas Vaak in PandaDroom

04-06-2017, 15:43 uur | Reacties

De Efteling heeft plannen om de 3D-film in PandaDroom te vervangen door een totaal andere productie. Nu is in de attractie nog een oude natuurfilm te zien, maar dat gaat binnenkort waarschijnlijk veranderen. Er wordt gewerkt aan een driedimensionale film waarin zandkabouter Klaas Vaak voorkomt.

Die zou in de bioscoopzaal van PandaDroom vertoond gaan worden, vertellen ingewijden aan Looopings. Er ligt al een uitgewerkte verhaallijn klaar. Of het natuurthema van PandaDroom in zijn geheel verdwijnt, is niet duidelijk.

ZIE OOK: Efteling gelooft in toekomst PandaDroom, contract met WNF waarschijnlijk verlengd

Een woordvoerster van de Efteling wil alleen kwijt dat een Klaas Vaak-film "mogelijk één van de ideeën voor PandaDroom" is. "Ik kan helaas niet concreter worden", aldus de voorlichtster. "We zijn met de toekomst van PandaDroom bezig, maar we kunnen nog geen details geven."

Efteling-directeur Fons Jurgens vertelde enkele jaren geleden al dat er achter de schermen werd gewerkt aan een vernieuwing voor PandaDroom. De aanpassing had eigenlijk al in 2016 af moeten zijn. Tot nu toe leek het erop dat het pretpark wederom in zee zou gaan met het Wereld Natuur Fonds, de hoofdsponsor van de attractie.

ZIE OOK: Filmrecensent: 'PandaDroom in de Efteling is dodelijk saai'

Reacties
Bijdrage