Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Scholieren betalen met vals geld in Phantasialand

04-06-2017, 13.30 uur

Drie scholieren zijn afgelopen week betrapt toen ze met vals geld probeerden te betalen in Phantasialand. Ze hadden een stapel met nagemaakte biljetten van 50 euro bij zich. Die leverden ze in bij verschillende verkooppunten in het Duitse pretpark.

Toen oplettende medewerkers erachter kwamen dat de briefjes nep waren, konden de crimineeltjes getraceerd worden. Het gaat om drie jongens van 15, 16 en 17 jaar. De knul van 15 jaar zou de biljetten naar eigen zeggen gekocht hebben op internet.

Agenten hebben de tieners meegenomen naar het politiebureau, waar hun ouders ingelicht werden. Binnenkort buigt de rechter zich over de zaak.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be