Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Reuzenrad uit Walibi Belgium verhuist naar Nederlands attractiepark

30-05-2017, 14.09 uurBeeld: Vincent Bouritius

Een Nederlands pretpark neemt het reuzenrad uit Walibi Belgium over. Het 45 meter hoge rad, dat afgelopen winter werd afgebroken, duikt binnenkort op in het nog te openen Attractiepark Rotterdam. Dat bevestigt een woordvoerder van het nieuwe park aan Looopings.

De imposante blikvanger krijgt een nieuw uiterlijk. "We geven het rad een grote opknapbeurt", aldus de voorlichter. "De hele attractie wordt gereviseerd." Het gevaarte werd 38 jaar geleden gefabriceerd door het Limburgse bedrijf Vekoma.

Attractiepark Rotterdam is een initiatief van ondernemer Hennie van der Most. Er zijn ook plannen voor een enorme glijbaan, een unieke waterattractie, een spookhuis, uitkijktorens, een lanceerachtbaan en enkele thrillrides. De openingsdatum is nog niet bekend.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be