Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Supermodel Doutzen Kroes bezoekt de Efteling: 'Perfecte dag'

30-05-2017, 23.59 uur

Bezoekers van de Efteling hebben vandaag een glimp kunnen opvangen van topmodel Doutzen Kroes. De 32-jarige ster maakte een rondje door het attractiepark met haar man Sunnery James en hun twee kinderen. Dat is te zien op Instagram.

"Wat een perfecte dag met de groep", schrijft het lingeriemodel bij een foto van het gezelschap bij Langnek. Op Twitter laat een bezoeker weten: "Ik zag Doutzen nog in de Efteling maar ik mocht geen foto maken."

Wat Kroes zelf wellicht niet weet, is dat een figuur in het Sprookjesbos gebaseerd is op haar uiterlijk. De Efteling gebruikte in 2009 foto's van haar gezicht bij het modelleren van de pop van Assepoester.

Doutzen Kroes is niet het enige supermodel met een voorliefde voor de Efteling. De Amerikaanse schone Gigi Hadid liet in 2015 al weten een grote Efteling-fan te zijn.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be