Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Panda's komen eraan, maar nog geen stormloop op kaarten Ouwehands Dierenpark

29-05-2017, 22.53 uur

Het loopt nog geen storm bij Ouwehands Dierenpark. Vanaf overmorgen kunnen bezoekers de twee reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen bewonderen. De dierentuin verwacht dat de bijzondere dieren gaan zorgen voor gigantische bezoekersaantallen. Tot nu toe blijft een stormloop echter uit.

Entreekaarten zijn straks alleen nog verkrijgbaar via internet, met een maximum van tienduizend toegangsbewijzen per dag. Tot en met aanstaande zondag mogen alleen abonnementhouders naar binnen. Maar voor alle andere dagen in juni, juli en augustus zijn nog meer dan genoeg tickets verkrijgbaar. Het online reserveringssysteem geeft aan dat het op alle dagen 'rustig' is.

Vanwege de panda's worden de entreeprijzen van Ouwehands Dierenpark verhoogd. Doordeweeks betalen bezoekers voortaan 20 euro. Op zaterdag kost een ticket 22,50 euro en op zondag 25 euro.

Experts hadden eerder al gewaarschuwd dat de komst van reuzenpanda's geen garantie is voor succes. "Andere grote investeringen hadden een veel groter effect dan de panda's", zei een woordvoerster van de Belgische dierentuin Pairi Daiza. Daar werden in 2014 panda's verwelkomd.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be