Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen vraagt vergunning aan voor nieuwe attractie

29-05-2017, 21.37 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen wil een nieuwe attractie bouwen. Daar heeft het Drentse themapark een omgevingsvergunning voor aangevraagd. Wat de plannen precies inhouden, blijft nog even gissen. Zowel een woordvoerster als directeur Frankwin van Beers was vanavond niet bereikbaar voor commentaar.

Er blijkt eind vorige maand een vergunning aangevraagd te zijn voor "het bouwen van een attractie" bij Raadhuisplein 99 in Emmen. Dat is het adres van Wildlands. Om wat voor attractie het gaat, staat er niet bij.

Wildlands is een combinatie van een dierentuin en een pretpark. Er zijn al drie grote attracties te vinden, namelijk een bootvaart, een simulator en een safaritocht. Het park ging vorig jaar open. Directeur Van Beers zei eerder dat hij in 2019 weer een flinke trekpleister wil openen.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be