Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: eerste beelden van Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

29-05-2017, 14.00 uur

De beruchte piraat Jack Sparrow krijgt een plek in de Pirates of the Caribbean-attractie van Disneyland Paris. Vanaf komende zomer is het beroemde karakter van Johnny Depp op twee plekken in de darkride te zien. Looopings kan als eerste de beelden tonen.

De populaire attractie wordt op 24 juli heropend na een grote opknapbeurt. Twee scènes zijn voorzien van animatronics - geavanceerde bewegende poppen - gebaseerd op Jack Sparrow uit de Pirates of the Caribbean-filmreeks. In één van de scènes heeft de piraat zich verstopt in een groot vat.

Depp kreeg eerder deze maand zelf een voorproefje tijdens een bezoek aan Disneyland Paris. De filmster was in het attractiepark ter gelegenheid van de Europese première van de nieuwe Pirates-film Salazar's Revenge.

De eerste Pirates of the Caribbean-attractie opende in 1967 in Californië. In Parijs bestaat de attractie al sinds 1992.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be