Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Stelende pretparkvlogger na één werkdag weggestuurd bij Drievliet

30-05-2017, 15.11 uur

Youtuber KevRides, die onlangs uit Walibi Holland werd geschopt na het stelen van souvenirs, is al na één werkdag weggestuurd bij pretpark Drievliet. Dat bevestigt personeelsmanager Birgit Faaij aan Looopings. "Na één proefdag hebben we besloten niet met hem verder te gaan vanwege zijn twijfelachtige reputatie", zegt ze.

De beruchte vlogger mocht afgelopen weekend werken bij de achtbaan Formule X. "Het was een leuk dagje, maar na een goed gesprek heb ik besloten niet voor ze te werken, privéredenen", schrijft hij op Twitter.

"Dat is absoluut niet waar", laat Drievliet-manager Faaij weten. "Terwijl hij hier aan het werk was, hebben we hem gegoogeld. Toen we de artikelen over zijn onbeschofte gedrag ontdekten, wisten we meteen: met zo'n persoon willen we als Drievliet niet geassocieerd worden."

KevRides stal in april zonnebrillen uit een souvenirwinkel van Walibi Holland. Hij kreeg een parkverbod van vijf jaar en moest een boete van 209 euro betalen. Vervolgens vroeg hij zijn kijkers om geld te doneren.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be