Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Zwembad Beekse Bergen gesloten vanwege chloorlek

28-05-2017, 13.16 uur

Een chloorlek heeft vanochtend voor problemen gezorgd in het zwembad van Beekse Bergen. De lekkage zou zijn ontstaan in de technische ruimte van het Junglebad, dat onderdeel is van de Afrika Club in het Brabantse attractie- en vakantiepark.

Medewerkers roken bij binnenkomst direct dat er iets mis was met het chloor. Bij een controle bleek er een slangetje los te zitten. Vervolgens werd de brandweer opgeroepen.

Terwijl de brandweer onderzoek deed naar het lek, bleef het bad uit veiligheidsredenen dicht. Ook het naastgelegen horecacomplex werd afgesloten. Er vielen geen gewonden.

Bezoekers kunnen vandaag wel gewoon gebruikmaken van de waterattracties in Speelland Beekse Bergen. Er is ook een groot meer. Het wordt 29 graden in Hilvarenbeek.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be