Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: Attractiepark Slagharen bij Toppers in Concert

27-05-2017, 16.04 uur

Attractiepark Slagharen is onderdeel van Toppers in Concert 2017. Tijdens het openingsnummer van de drukbezochte concertreeks in de Amsterdam ArenA komen beelden uit het Overijsselse pretpark voorbij.

"Op donderdag 11 mei zijn hiervoor speciaal opnames in het park gemaakt", weet een woordvoerder. "Onder andere de wachtrij van de nieuwe achtbaan Gold Rush en de gevels van Gold Exchange, Big Jake Dinner House, County Court en Western Village Theater zijn te zien."

Het thema van Toppers in Concert is dit jaar 'Wild West, Thuis Best'. Op het muziekevenement met Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit komen 132.000 bezoekers af. De Toppers worden bijgestaan door onder andere André Hazes jr en Guus Meeuwis.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be