Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Pretpark houdt minuut stilte voor slachtoffers aanslag Manchester

25-05-2017, 13.16 uur

Het Britse attractiepark Alton Towers heeft vandaag een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Om 11.00 uur vanochtend waren alle bezoekers en medewerkers in het pretpark stil. Ook de attracties werden stilgezet.

Het park kondigde de actie aan via social media. "Beste gasten, om 11.00 uur staan we stil bij iedereen die zijn of haar leven verloren heeft bij de bomaanslag in Manchester op maandag", luidde de tekst. "We nodigen jullie uit om solidair te zijn met de gewonden en anderen die geraakt werden door deze gruweldaad."

Alton Towers ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van de Manchester Arena, waar een terrorist maandagavond een bom liet afgaan bij een concert van zangeres Ariana Grande. 22 mensen kwamen om het leven.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be