Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nieuwe achtbaan Movie Park Germany geopend voor publiek

24-05-2017, 13.50 uur

Het is zover: de nieuwe achtbaan van Movie Park Germany is open voor publiek. Als bezoekers geluk hebben, kunnen ze vanaf vandaag een ritje maken in de Star Trek-rollercoaster Operation Enterprise. Voorlopig gaat het om een testfase. Het Duitse pretpark garandeert niet dat de attractie open is.

Dat vertelt directeur Thorsten Backhaus aan Looopings. "We zijn begonnen met de zogeheten soft opening. Het is de bedoeling dat de achtbaan van 's ochtends vroeg tot 's avonds draait, maar er kunnen altijd problemen aan het licht komen."

De officiële opening volgt in juni. "Tot die tijd we beloven niets. Het is een zeer gecompliceerde attractie, met een ingewikkeld besturingssysteem en veel showtechniek", weet Backhaus. "Tot nu toe verloopt alles goed. We horen heel veel positieve reacties."

Operation Enterprise is een veertig meter hoge triple-launch coaster van fabrikant Mack Rides. Een rit bestaat uit drie lanceringen en drie inversies. De topsnelheid bedraagt 90 kilometer per uur.

Meer Movie Park Germany
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be