Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_4337d3f39476fea803737b1838140548, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/vhosts/looopings.nl/httpdocs/blog.php on line 3
'Lekkerste hamburgers van de hele Efteling' bij nieuw eettentje - Looopings


Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

'Lekkerste hamburgers van de hele Efteling' bij nieuw eettentje

24-05-2017, 09:00 uur | Reacties

De Efteling heeft er een gloednieuw eettentje bij. Naast de Python worden sinds dinsdag verschillende soorten burgers verkocht. Op het menu staan vers bereide hamburgers, cheeseburgers, kipburgers en vegetarische tomato burgers.

De verkoopbalie wordt niet uitgebaat door het pretpark zelf, maar door externe horeca-ondernemers. "Wij zijn door de Efteling benaderd omdat de horecacapaciteit in het park verhoogd moest worden", vertelt mede-eigenaar Marijn Minderhoud aan Looopings.

ZIE OOK: Efteling introduceert 'Hans en Frietje' met échte mayonaise

Volgens Minderhoud smaken zijn burgers zelfs beter dan hamburgers die elders in het attractiepark te vinden zijn. "Dit zijn zonder twijfel de lekkerste burgers van de hele Efteling. Ze worden speciaal voor ons gemaakt en de hamburgers bevatten 100 procent rundvlees."

Het uiterlijk van het horecapunt is door de Efteling zelf ontworpen. De uitvoering en de inrichting bepaalde Minderhoud zelf. Hij heeft zeven werknemers in dienst en zegt voorbereid te zijn op topdrukte. "Wij kunnen duizenden burgers per dag wegtikken, dus laat die mensenmassa's maar komen."

Hamburgers en vegetarische burgers kosten 4,95 euro. Voor een cheeseburger en een kipburger moet 5,25 euro betaald worden. De Efteling verkoopt zelf hamburgers en cheeseburgers voor 3,75 euro per stuk, onder meer bij Burger Backery tussen PandaDroom en Fata Morgana.

ZIE OOK: 'Disney-cheeseburger van 50 euro is droog en vies'

Reacties
Bijdrage

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_4337d3f39476fea803737b1838140548, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0