Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Directeur Efteling: 'Goede Tijden, Slechte Tijden mag van de buis'

23-05-2017, 13.58 uur | Reacties

Als het aan de directeur van de Efteling ligt, wordt Goede Tijden, Slechte Tijden van de buis gehaald. Pretparkbaas Fons Jurgens heeft helemaal niets met de RTL 4-soap, vertelt hij in een interview met de VPRO Gids. Ook realityshows als Utopia op SBS6 kunnen hem absoluut niet bekoren.

Op de vraag welk programma wel van de zender af mag, antwoordt Jurgens: "Programma's waar geen eind aan komt, die oeverloos voortkabbelen. Dus dat is alles van Goede Tijden, Slechte Tijden tot Utopia. Dat gaat maar door. Ik kijk liever iets wat ergens naar toewerkt, wat een afgerond geheel vormt."

Online series als House of Cards en Narcos slaat Jurgens eveneens over. "Ik ben niet van dat hele Netflix-gedoe", zegt hij. Liever zet de Efteling-directeur een sportprogramma op. "Wielrennen, hockey, voetbal, heel breed. Formule 1 trouwens niet, ik heb helemaal niks met auto's en het duurt ook zo ontzettend lang."

Ondanks de bezwaren van Jurgens vonden er het afgelopen decennium regelmatig opnames met GTST-acteurs plaats in de Efteling.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be