Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Pretpark geeft korting aan jongeren die gaan stemmen

23-05-2017, 22.50 uur

Een pretpark in Groot-Brittannië wil jongeren stimuleren om te gaan stemmen tijdens de Lagerhuisverkiezingen op 8 juni. Daarom geeft Thorpe Park korting aan bezoekers tussen 18 en 24 jaar die zichzelf geregistreerd hebben voor de verkiezingen.

Wie een bewijs meeneemt naar het attractiepark, mag naar binnen voor 20 pond. Dat is ongeveer 23 euro. Normaal gesproken kosten toegangskaarten aan de kassa 52,50 pond, zo'n 61 euro.

"Dit wordt één van de belangrijkste verkiezingen van onze generatie", zegt pretparkdirecteur Dominic Jones. "We horen vaak dat jonge mensen niet geïnteresseerd zijn in de politiek, maar wij merken juist dat veel van onze bezoekers ermee bezig zijn. Jongeren maken zich net zo veel zorgen over hun financiële situatie als anderen."

Tijdens de Britse verkiezingen van 2015 kwam meer dan de helft van de stemgerechtigden tussen 18 tot 24 jaar niet opdagen. Thorpe Park hoopt hen met de actie een duwtje in de rug te geven.

Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be