Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: een wandeling door het nieuwe vakantiepark van de Efteling

22-05-2017, 22.21 uur | Reacties

Het nieuwe Efteling-vakantiepark Loonsche Land wordt op 31 mei officieel geopend. Looopings kreeg alvast de kans om een wandeling te maken door het park, dat bestaat uit een hotel met 75 kamers, 65 vakantiewoningen en twintig themakamers.

De themakamers hebben de namen Boomzicht, Waterzicht en Duinzicht. Grote groepen kunnen logeren in de Schaapskooi voor twaalf personen, met drie badkamers en vier slaapkamers. Reguliere hutten - voor zes of twaalf personen - hebben een begroeid dak. Alle accommodaties worden gekenmerkt door een vrij sobere inrichting.

In restaurant De Proeftuyn worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Op de menukaart staan onder meer gourmet-hamburgers, biefstukken, kip-spareribs uit de oven, lekkerbekjes, gevulde pasta, gepofte aardappels en boerenfriet.

Kinderen kunnen zich uitleven op verschillende speeltoestellen rond het water. Er werd ook een klein dierenverblijf met geiten, schapen en kippen aangelegd. Een zwembad is er niet. Vakantiegasten mogen ook geen gebruik maken van het zwembad bij het naastgelegen bungalowpark Bosrijk.

De bouw van Loonsche Land kostte zo'n 30 miljoen euro. Vanaf de receptie is het ongeveer twintig minuten lopen naar de ingang van het pretpark. Er rijdt ook een elektrisch treintje.Meer Efteling
Reacties