Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet elektrisch treintje in voor vakantiegasten

21-05-2017, 13.46 uurBeeld: Eric Rovers

Vakantiegasten van de Efteling kunnen vanaf nu gebruikmaken van een nieuw elektrisch treintje. Tussen vakantiepark Bosrijk, vakantiepark Loonsche Land en de hoofdingang van de Efteling rijdt sinds dit weekend een zogeheten 'SunShuttle'.

Het hoekige vervoersmiddel is voorzien van zonnepanelen op het dak. Die geven genoeg stroom om per uur tien kilometer te kunnen rijden. Er passen 96 personen in het treintje, dat gewoon op de openbare weg mag. De zijkanten zijn gedecoreerd met Efteling-logo's en tekeningen van bladeren en sprookjesfiguren.

Vakantiepark Loonsche Land wordt op 31 mei geopend. Dit weekend mogen genodigden - waaronder directeur Fons Jurgens - alvast proefslapen. Wie geen gebruikmaakt van het treintje, moet ongeveer een kwartier lopen naar het attractiepark.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be