Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Camelot Theme Park

Trein van achtbaan belandt op straat

20-05-2017, 13.57 uur

Inwoners van de Engelse plaats Thornton zijn getuige geweest van een merkwaardig tafereel. Een volledige achtbaantrein is daar op de weg beland. Afgelopen donderdag lagen er plotseling rollercoasterkarretjes in de straat.

Dat meldt een regionale krant. Volgens ooggetuigen heeft de vrachtwagen die de trein vervoerde de lading tijdens het rijden verloren. Het gevaarte zou met een enorme klap op de weg zijn gevallen. Niemand raakte gewond.

De trein blijkt afkomstig te zijn van de achtbaan Knightmare in het Engelse Camelot Theme Park. Dat park is sinds 2013 gesloten vanwege een faillissement.

Meer Camelot Theme Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be