Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gröna Lunds Tivoli

'Jongen beschoten met luchtbuks in pretpark'

19-05-2017, 16.30 uur

Een 11-jarige jongen is beschoten met een luchtbuks in het Zweedse pretpark Gröna Lund. Hij bracht vorige week aan bezoek aan het funhouse Lustiga Huset toen hij plotseling een pijnscheut voelde, melden Zweedse media. Later vonden medewerkers een rubber kogel op de plek des onheils.

"Het is volstrekt onaanvaardbaar en absoluut verboden om wapens mee te nemen in ons attractiepark", reageert een woordvoerster. "Ik werk hier al sinds 2003 en zoiets heb ik nog nooit meegemaakt."

Ze belooft dat de veiligheidsregels worden aangescherpt om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Het slachtoffer raakte lichtgewond aan zijn buik. Hij is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Van de dader en het wapen ontbreken elk spoor.

Meer Gröna Lunds Tivoli
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be