Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft een nieuw logo

18-05-2017, 19.49 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft sinds kort een nieuw logo. In het vernieuwde beeldmerk van het Overijsselse pretpark staat de looping van de achtbaan Tornado centraal. Ook de boomstamattractie Wild Waterval en de nieuwe ride Het DrakenNest komen erin voor.

Verder is het woord 'Avonturenpark' een stuk kleiner afgebeeld dan voorheen. "We hebben besloten om ons meer te profileren als Hellendoorn in plaats van als Avonturenpark", legt een woordvoerder uit. "Er zijn steeds meer parken die het woord 'avontuur' gebruiken in hun campagnes. Avontuur heb je overal, maar er is uiteraard maar één Hellendoorn."

Het logo moet de skyline van het park voorstellen, tegen een bosrijke omgeving. Er zijn drie verschillende variaties, waarvan één met alleen tekst en één met mascotte Baba Boemba. "Per doelgroep en uiting kunnen we de meest geschikte variant kiezen."

Het oude logo zag eruit als een soort blauwe wolk met het gezicht van de mascotte. Bij de introductie in 2015 kwam er veel kritiek.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be