Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling viert 65-jarig jubileum met speciale glossy

30-05-2017, 18.40 uur

De Efteling heeft een speciale glossy uitgebracht ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van het attractiepark. Het eenmalige magazine 'Feest' is voor 4,95 euro per stuk verkrijgbaar in de souvenirwinkels van de Efteling en bij bijvoorbeeld boekwinkel Bruna.

Het 99 pagina's tellende blad bevat geen inhoudelijke verhalen over het pretpark, maar luchtige stukjes over sieraden, haarstijlen, make-up, tassen, schoenen en prinsessenjurken. Verder zijn er interviews met GTST-actrice Pip Pellens over naïviteit, schrijfster Heleen van Royen over valse vrouwen en Marijke Helwegen over feestjes.

Schrijfster Susan Smit schreef een stuk over feeën. Andere verhalen gaan over anti-katertips en het vinden van de juiste man op Tinder. Verder staan er onder meer recepten, foto's van mannen op een paard en een lijst met tien Spotify-liedjes in het magazine. Tot slot kunnen lezers een quiz doen om te ontdekken bij welk sprookjesfiguur ze passen.

De glossy werd in opdracht van de Efteling ontwikkeld door marketingbureau MPG uit Amstelveen. Bianca van Hilst is verantwoordelijk voor de vormgeving. De hoofdredactie was in handen van Mandy van Koningsbrugge.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be