Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mondo Verde Landgraaf

Bomen gestolen uit pretpark: 'Het is ongelofelijk!'

16-05-2017, 15.28 uur

Er zijn voor de derde keer palmbomen gestolen uit het Limburgse themapark Mondo Verde. Daarover beklaagt het park zich op Facebook. "Het is toch ongelofelijk!", staat in een emotioneel bericht. "We hebben er genoeg van!"

De diefstal vond afgelopen week plaats. Woensdagochtend ontbraken plotseling vier palmbomen. "Dit is al de derde keer! Er is aangifte gedaan en de politie gaat er nu serieus mee aan de slag", laat Mondo Verde weten.

Wie een tip heeft die tot de aanhouding van de daders kan leiden, krijgt van Mondo Verde twee seizoenskaarten en een stapel waardebonnen voor eten en drinken cadeau.

Meer Mondo Verde Landgraaf
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be