Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Technisch probleem bij achtbaan Plopsaland verholpen

17-05-2017, 17.52 uur

Plopsaland De Panne heeft de familieachtbaan De Vleermuis weer aan de praat gekregen. De afgelopen maanden was de rollercoaster gesloten vanwege een technisch probleem. Vanaf vandaag kunnen bezoekers weer een ritje maken.

De achtbaan kampte met een kapot onderdeel, vertelde Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof eind maart aan Looopings. Toen was nog onduidelijk hoelang de attractie gesloten zou blijven. Op een bord bij ingang stond dat De Vleermuis gesloten was "wegens technische controle".

De Vleermuis is een elf meter hoge dubbele batflyer-achtbaan van fabrikant Caripro. Passagiers zitten in losse karretjes die onder de rail hangen, met een topsnelheid van 34 kilometer per uur. De leverancier ging kort na de opening failliet. Inmiddels staat de baan te koop.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be