Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Oeps: medewerkers Walibi krijgen salaris twee keer uitbetaald

15-05-2017, 19.31 uur | Reacties

Medewerkers van Walibi Holland zullen vreemd opkijken bij het zien van hun bankrekening. Het pretpark heeft personeelsleden per ongeluk dubbel uitbetaald. Seizoenskrachten ontvingen vandaag niet één, maar twee maandsalarissen.

"Op maandag 15 mei 2017 is per abuis twee keer je salaris van april 2017 op je bankrekeningnummer gestort", staat in een interne personeelsmemo. "Wij hebben alles in het werk gesteld om te kijken of de Rabobank dit nog kon corrigeren, dit blijkt helaas niet mogelijk."

Maar helaas voor de Walibi-medewerkers: een financiële meevaller zit er niet in. Alle collega's wordt vriendelijk verzocht om het bedrag binnen vier dagen terug te storten. "Wij vertrouwen op een spoedige afhandeling." Het pretpark biedt excuses aan voor het ongemak.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be