Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: blijven slapen in Efteling-vakantiepark Loonsche Land

04-06-2017, 21.19 uur

Hoe is het om te blijven slapen in het nieuwe vakantiepark van de Efteling? De presentatoren van Looopings mochten als één van de eersten overnachten in het hotel van vakantiepark Efteling Loonsche Land, dat afgelopen week officieel geopend werd.

Het Loonsche Land bestaat uit een hotel, vakantiewoningen en losse themakamers, met in totaal duizend bedden. Verder zijn er een restaurant, twee waterspeelplaatsen en een kinderboerderij met een glijbaan te vinden. Het park is iets goedkoper dan bungalowpark Efteling Bosrijk.

In een videoreportage nemen Zoë Lefèvere en Bas Boswinkel een kijkje bij de verschillende accommodaties en faciliteiten, waarna de bedden in de hotelkamer uitgebreid getest worden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be