Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-medewerkers mogen eerder in nieuwe attractie Symbolica

14-05-2017, 12.47 uur

Medewerkers van de Efteling hebben een streepje voor. Wie in het sprookjespark werkt, mag de nieuwe attractie Symbolica bijna een week eerder uitproberen dan de rest van Nederland. Op maandag 26 en dinsdag 27 juni zijn er speciale previews voor personeel.

Symbolica gaat pas op zaterdag 1 juli open voor het grote publiek. "Jij als medewerker van de Efteling mag als een van de eersten de attractie beleven, nog voor de officiële opening", staat in een uitnodiging die Efteling-medewerkers in de brievenbus hebben gehad.

Personeelsleden kunnen zich aanmelden via internet. Ze krijgen alleen toegang op vertoon van een speciaal e-ticket en hun personeelspas. De Efteling organiseert ook een Symbolica-preview voor abonnementhouders van het pretpark. Daarover is nog weinig bekend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be