Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Johnny Depp en Orlando Bloom in Disneyland Paris

14-05-2017, 17:03 uur | Reacties

Bezoekers van Disneyland Paris hebben vandaag een glimp op kunnen vangen van de Amerikaanse filmsterren Johnny Depp en Orlando Bloom. De beroemdheden waren in het pretpark om de nieuwe Pirates of the Caribbean-film Salazar's Revenge te promoten.

Dat gebeurde bij een groot Pirates-evenement op Central Plaza, het plein voor het kasteel van Doornroosje. Ook acteurs Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kaya Scodelario en Brenton Thwaites waren aanwezig, net als regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg en producent Jerry Bruckheimer.

ZIE OOK: Johnny Depp komt naar Disneyland Paris

"Ik heb er altijd al van gedroomd om hier te komen", vertelde Johnny Depp in een kort interview. "Ik heb hier een tijdje gewoond. Niet in Disneyland, maar in Parijs. Het was één van de eerste plekken die ik thuis kon noemen, dus het is fantastisch om deze film hier te promoten."

Na afloop van het evenement deelden de sterren handtekeningen uit aan bezoekers. De cast kon zelf geen ritje maken in de bekende Pirates of the Caribbean-attractie. Die is momenteel gesloten voor een grote renovatie.

ZIE OOK: Disneyland Paris sluit Pirates of the Caribbean voor verbouwing van bijna zes maanden

Reacties
Bijdrage