Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Johnny Depp en Orlando Bloom in Disneyland Paris

14-05-2017, 17.03 uur

Bezoekers van Disneyland Paris hebben vandaag een glimp op kunnen vangen van de Amerikaanse filmsterren Johnny Depp en Orlando Bloom. De beroemdheden waren in het pretpark om de nieuwe Pirates of the Caribbean-film Salazar's Revenge te promoten.

Dat gebeurde bij een groot Pirates-evenement op Central Plaza, het plein voor het kasteel van Doornroosje. Ook acteurs Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kaya Scodelario en Brenton Thwaites waren aanwezig, net als regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg en producent Jerry Bruckheimer.

"Ik heb er altijd al van gedroomd om hier te komen", vertelde Johnny Depp in een kort interview. "Ik heb hier een tijdje gewoond. Niet in Disneyland, maar in Parijs. Het was één van de eerste plekken die ik thuis kon noemen, dus het is fantastisch om deze film hier te promoten."

Na afloop van het evenement deelden de sterren handtekeningen uit aan bezoekers. De cast kon zelf geen ritje maken in de bekende Pirates of the Caribbean-attractie. Die is momenteel gesloten voor een grote renovatie.









Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be