Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Johnny Depp komt naar Disneyland Paris

12-05-2017, 19.00 uur

Niemand minder dan Johnny Depp komt naar Disneyland Paris. De populaire filmster is aanstaande zondag aanwezig bij een speciaal evenement rond de première van de nieuwe Pirates of the Caribbean-film Salazar's Revenge.

Depp, wereldberoemd door zijn rol als kapitein Jack Sparrow, maakt om 16.00 uur zijn opwachting op Central Plaza - het plein voor het kasteel van Doornroosje. Naar verluidt zullen ook acteurs Orlando Bloom en Javier Bardem van de partij zijn. De hele dag staat in het teken van extra Pirates-entertainment.

Saillant detail: de Pirates of the Caribbean-attractie in Disneyland Paris is momenteel gesloten vanwege een grootschalige opknapbeurt. De boottocht wordt onder meer voorzien van Jack Sparrow-poppen. In juli gaat de vernieuwde darkride weer open.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de Pirates-filmreeks gebaseerd op de attractie in plaats van andersom. De originele versie van Pirates of the Caribbean opende in 1967 in het Amerikaanse Disneyland.

De oorspronkelijke titel van de nieuwe film luidt Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Buiten de Verenigde Staten en Japan gaat de blockbuster door het leven als Salazar's Revenge.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be