Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drayton Manor Resort

Meisje overleden na ernstig ongeluk met wildwaterbaan

09-05-2017, 18.20 uur

Een 11-jarig meisje is overleden na een ernstig ongeval met een wildwaterbaan. Ze raakte zwaargewond bij een val uit de rapid river Splash Canyon in het Engelse pretpark Drayton Manor. Het slachtoffer moest per helikopter afgevoerd worden naar het ziekenhuis, waar ze even later stierf.

"Onze medewerkers kregen te horen dat een meisje in het water was beland", schrijft Drayton Manor in een verklaring op Facebook. "Getraind personeel en hulpdiensten zijn onmiddellijk ter plaatse gekomen. Tot onze spijt moeten we melden dat het slachtoffer in het ziekenhuis overleden is. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden in deze ongelofelijk moeilijke tijd."

Een veiligheidsinstantie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. Het meisje was op schoolreisje in het attractiepark. Na het voorval besloot Drayton Manor om geen nieuwe bezoekers meer toe te laten. Splash Canyon, gebouwd door het Zwitserse bedrijf Intamin, opende in 1993.

Meer Drayton Manor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be