Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers kunnen zonder reservering naar paardenshow Raveleijn

06-05-2017, 20.50 uurBeeld: @izaak3s

Bezoekers van de Efteling hoeven geen plek meer te reserveren voor de paardenshow Raveleijn. Tot nu toe was het verplicht om vooraf een gratis kaartje op te halen bij een kaartautomaat. Deze maand is dat niet nodig.

Het gaat om een experiment, laat de Efteling weten op Twitter. "We testen deze hele maand om de show aan te bieden zonder tickets", staat in een tweet. Wie Raveleijn wil zien, moet er dus op tijd bij zijn. Mogelijk stapt het attractiepark op den duur volledig af van het ticketsysteem.

Raveleijn ging in 2011 in première. In 2013 kreeg de show een andere verhaallijn en een nieuw decor, in samenwerking met het Franse themapark Puy du Fou. De voorstelling is vijf keer per dag te zien: om 11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur, 16.00 uur en 17.30 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be