Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Open dagen bij nieuw pretpark WitchWorld in Almere

06-05-2017, 14.19 uur

Benieuwd hoe het staat met de plannen voor het nieuwe pretpark WitchWorld in Almere? Op zaterdag 13 en zondag 14 mei vindt er een open dag plaats. Dan mag iedereen een kijkje komen nemen op het kantoor van de initiatiefnemers.

Op Facebook laat men weten: "Wat we hebben gedaan, de afgelopen maanden? Waarom het zo stil was? Daar waren goede redenen voor. Op 13 en 14 mei aanstaande geven we antwoord op heel veel, bijna alle, vragen."

WitchWorld moet een themapark worden met attracties rond trollen en heksen. De opening staat gepland voor 2020. Voor de bouw is zo'n 90 miljoen euro nodig. Eigenlijk had een jaar geleden al 20 miljoen euro binnen moeten zijn, om de locatie veilig te stellen. Dat lukte niet.

Bedenker Ton Theunis blijft stug volhouden dat veel financiers interesse hebben in het project. Ook zou hij in gesprek zijn met gerenommeerde pretparkbouwers. Concrete namen noemt hij niet. WitchWorld kwam de afgelopen maanden in het nieuws vanwege een conflict met een ontwerper.

Het kantoor van WitchWorld is te vinden aan de Keerkringplein in Almere Buiten. De deuren zijn open tussen 10.00 en 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be