Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft voorproefje op scène in nieuwe attractie Symbolica

03-05-2017, 14.29 uur

De Efteling laat voor het eerst een foto zien van een smakelijke scène in de nieuwe attractie Symbolica. Op de intranetsite van het pretpark - bedoeld voor medewerkers - staat een afbeelding van de keuken in het Paleis der Fantasie. Daar worden pannenkoeken gebakken.

"Er is weer een nieuwe scène van Symbolica opgeleverd", laat de Efteling weten. "Hier ontmoet je koksmaatje Polle die de gasten in de Koningszaal van een smakelijke stapel pannenkoeken gaat voorzien." Om de mijlpaal te vieren, zijn alle medewerkers op de bouwplaats getrakteerd op een pannenkoek.

Looopings kon afgelopen maand al melden dat het keukentje van Polle een plek zou krijgen in de attractie. Tot nu toe had de Efteling dat niet bevestigd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be