Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fun & Entertainment Center Sevenum

Zo gaat een nieuw Limburgs pretpark eruitzien

03-05-2017, 15.49 uur

In Noord-Limburg opent komend najaar een nieuw overdekt pretpark voor kinderen: het Fun & Entertainment Center Sevenum. Op een concepttekening is voor het eerst te zien hoe een deel van de trekpleister eruit komt te zien. De initiatiefnemers rekenen op 250.000 bezoekers per jaar.

Het park bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder elf restaurants en twee themaspeeltuinen. Eén daarvan wordt Mattel Play Sevenum, met attracties gebaseerd op de tv-series Thomas de Stoomlocomotief, Bob de Bouwer, Brandweerman Sam en Angelina Ballerina.

Daarnaast kunnen jonge bezoekers hun eigen creaties bouwen in zones met Mega Construx- en Mega Bloks-speelgoed. Er komt ook een Mattel Play Roller Disco. Het Mattel-gedeelte krijgt een oppervlakte van tweeduizend vierkante meter.

Het nieuwe entertainmentcentrum wordt onderdeel van vakantiepark De Schatberg, vlakbij attractiepark Toverland. "Het miljoenenproject loopt als een trein", zegt directeur Johan Granholm van ontwikkelaar Lappset Creative. "De ontwerpfase is achter de rug. We beginnen nu met de bouw zelf."

Meer Fun & Entertainment Center Sevenum
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be