Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland geeft gratis kaarten weg aan twitteraars

02-05-2017, 17.31 uur

Iedereen die op Twitter zit, kan twee gratis entreebewijzen voor Walibi Holland scoren. Het enige dat twitteraars daarvoor hoeven te doen, is zorgen dat een bericht vaak gedeeld wordt. Bij tweehonderd retweets geeft het pretpark twee toegangskaarten weg.

In de tweet moet de volgende tekst staan: "Bij 200 retweets krijg ik twee gratis tickets voor Walibi! Help mij door een RT! Let's GO! RETWEET! #daretogetreal #walibi".

De actie, die tot vrijdagochtend 09.00 uur loopt, lijkt een schot in de roos. In een paar uur tijd hebben honderden twitteraars het bericht geplaatst. 'Walibi' is daardoor trending topic op Twitter. Tot nu toe zijn er nog maar weinig tweets die meer dan tweehonderd keer zijn gedeeld.

Er zit wel één addertje onder het gras: het attractiepark deelt maximaal honderd vrijkaarten uit, aan vijftig winnaars.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be