Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Gewaagde 18 plus-voorstelling in Europa-Park

29-04-2017, 21.58 uur

In Europa-Park wordt de komende maanden een gewaagde, erotisch getinte 18 plus-voorstelling opgevoerd. Het Duitse attractiepark is het toneel van de show Night.Beat.Angels, met schaarsgeklede danseressen die acrobatische acts doen op sensuele muziek.

De voorstelling wordt omgeschreven als een "spannende en brutale feestavond vol lust, passie, verlangen en seks". "Onze verleidelijke danseressen betoveren je met hun schoonheid en elegantie", belooft de promotietekst. De slogan luidt 'Make Love to the Beat'.

Night.Beat.Angels is tot eind juni op vrijdag- en zaterdagavond te zien in theaterzaal Teatro dell'Arte, gelegen in het Italiaanse themagebied van Europa-Park. Een entreebewijs kost 29 euro per persoon, inclusief toegang tot een afterparty. Er zijn ook vip-tickets verkrijgbaar vanaf 235 euro, inclusief drank en een privétafel. Kinderen worden niet binnengelaten.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be