Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Nieuw pretpark Ferrari Land verlaagt prijzen na kritiek

28-04-2017, 19.52 uur

Het hagelnieuwe attractiepark Ferrari Land in Spanje wordt iets goedkoper. De afgelopen weken kreeg het pretpark een hoop kritiek te verduren. Bezoekers klagen over te hoge prijzen en een karig attractie-aanbod. Met de prijsverlagingen probeert Ferrari Land de pijn iets te verzachten.

Zo kost een ritje in de simulatorattractie Pole Position sinds kort geen 25 euro meer, maar 19 euro. De prijs van een Express-pasje, waarmee de wachtrijen bij de zes grote attracties overgeslagen kunnen worden, daalde van 30 euro naar 20 euro per persoon.

De entreeprijzen van Ferrari Land blijven vooralsnog ongewijzigd. Een entreekaartje gaat voor 60 euro over de toonbank, inclusief toegang tot het naastgelegen PortAventura Park. Hotelgasten betalen normaal gesproken 35 euro. In de maand mei geldt een kortingstarief van 25 euro.

In Ferrari Land - onderdeel van pretparkresort PortAventura World in Salou - staat slechts een handjevol attracties, waaronder een lanceerachtbaan, twee vrijevaltorens, een vliegsimulator, een racesimulator en een racebaan.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be