Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Heftig: Plopsaland voert sollicitatiegesprekken in de achtbaan

27-04-2017, 15.49 uur

Wie in Plopsaland De Panne wil werken, moet over een sterke maag beschikken. Het Vlaamse pretpark gaat sollicitatiegesprekken houden in de nieuwe houten achtbaan Heidi The Ride. "Om zeker te zijn dat kandidaten over de nodige dosis pretparkliefde beschikken", staat in een persbericht.

Momenteel staan er meer dan 75 vacatures open, zowel voor seizoenswerkers als functies in vast dienstverband. Zo is de Plopsa Group op zoek naar een payroll-manager, een horecamanager, een operationeel assistent en een teamleider voor de groendienst.

De 'sollicitatiespeeddates' in Heidi The Ride vinden plaats op donderdag 11 mei. "Tijdens de rit krijgen de kandidaten héél kort de tijd om zichzelf voor te stellen", zegt personeelsmanager Niko Parmentier. "Als ze ons kunnen overtuigen, gaan ze verder naar een volgend gesprek."

Heidi The Ride is 22 meter hoog en 618 meter lang. De rollercoaster, die begin deze maand werd geopend, haalt een topsnelheid van 71 kilometer per uur.



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be