Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland schopt stelende youtuber het park uit

22-04-2017, 17.55 uur

Medewerkers van Walibi Holland hebben vanmiddag een vlogger betrapt op diefstal. Youtuber KevRides stal meerdere Walibi-zonnebrillen uit een souvenirwinkel. Hij mag het pretpark de komende jaren niet meer in.

Ook krijgt hij een boete. Beveiligers van het attractiepark haalden de politie erbij, vertelt de pretparkvlogger aan Looopings. "Ik heb een parkverbod van vijf jaar gekregen en ik moet een boete van meer dan 200 euro betalen."

Hij zegt niet te weten waarom hij de brillen heeft gestolen. "Het was gewoon een kwajongensstreek, denk ik. Normaal ben ik helemaal niet zo."

Op Twitter vraagt KevRides zijn volgers om een gift, zodat hij de boete kan betalen. De beruchte vlogger heeft zo'n zesduizend abonnees op YouTube. Zijn filmpjes worden gemiddeld enkele duizenden keren bekeken.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be